En mötesplats för vatten- och avloppsfrågor

 

Vattendagar


Vi organiserar temadagar med information om vatten- och avloppslösningar samt regler med mera. VA-utställningen VattenExpo håller öppet och rundturer i utställningen varvas med seminarier om hur man ska tänka när man ska välja teknik för enskilt / gemensamt avlopp och enskilt / gemensamt dricksvatten. Utställare i VattenExpo finns på plats och du kan även få neutral VA-rådgivning av VattenExpos ordinarie personal. Dessutom får kommuner möjlighet att informera sina invånare om till exempel tillämpningen av regler för VA eller planer för ett område samt annat som kommunen vill informera allmänheten om och som rör vatten och avlopp.

Om du är entreprenör eller VA-företag och vill ställa ut dina produkter eller marknadsföra dig på en eller flera Vattendagar, kontakta Anne Lundholm på lundholm@slussen.com eller ring 08 - 518 018 07 för mer information. Vattendagar i Norrtälje 

I Norrtälje blir det i år 7 vattendagar: 8 april, 11 maj, 20 maj, 17 juni, 19 augusti , 31 augusti och 18 november

Varje gång är det olika teman: Samfällda lösningar för vatten och avlopp, Minireningsverk, vakuumtoaletter och BDT rening, dricksvatten, pumpar och infiltrationer.

På lördagar kommer även kommunen och informerar.
För detaljerade program, skrolla ned.

Hitta hit 

Kaserngatan 11 på Campus Roslagen i Norrtälje
Karta

Åker du buss?
676 från Tekniska högskolan,
677 från Uppsala
621 eller 656 från Norrtälje busstation

Busshållplats Campus Roslagen (676 och 677) eller
Nordrona (621, 656)

 

17 november 2017 (Steg 1)
Vatten och avloppsdag för entreprenörer

Välkommen till entreprenörsdagen den 17 november!

kl. 10.00 - 15.00 på Vattencentrum Roslagen, Kaserngatan 11 i Norrtälje

Träffa andra entreprenörer, titta på nya tekniska lösningar för vatten och avlopp, hör om våra olika kurser och inspireras att utveckla ditt företagande. Vattencentrum Roslagen (UCV och Vatteninfo) vill bjuda dig på en inspirationsdag för att visa vad vi kan göra för dig som entreprenör.

Vi erbjuder kurser i juridik, teknik och affärsutveckling, dialogmöten, utställningsplats i vår VA-utställning för allmänheten med mera.

Program

10 - 12 Kurser för entreprenörer, presentationer

12 - 13 Lunch

13 - 14 GemVA och Vatteninfo, två servicepaket för enskilda och gemensamma lösningar för vatten och avlopp.

14 - 15 Match making! Träffa leverantörer som söker entreprenörer inom vatten och avlopp. Svenska och europeiska företag vill ha kontakt med svenska entreprenörer för gemensamma affärer

 

Anmäl dig till amelia@vattencentrum.se eller på telefon 08 - 428 431 51 senast den 1 november.

Dagen kostar 500 kr,  gratis för våra utställare