logo

Ljungdahls Entreprenad AB

017616985 • Gäddvägen 6 761 42, Norrtälje • info@ljungdahlsentreprenad.se

Hemsida

                        

VA-arbeten i Norrtälje

 

Vad kan vi stå till tjänst med? Vill du planera en avloppsanläggning i Norrtälje, Stockholm eller Uppsala? Då har du hittat rätt på en gång!

 

Då man arbetar med vatten och avlopp måste man ha god kunskap om vad man gör. Vi har arbetat med detta sedan slutet av 90-talet och vi är stolta över vår kompetens. Vi utför allt från huvudledningar i gatan, vatten- och avloppsnät till VA-serviser på tomtmark i Norrtälje.

 

Vi på Ljungdahls Entreprenad kan erbjuda dig kompletta lösningar inom avloppsrening – både lösningar som passar utmärkt för sommarstugan och lösningar som är skräddarsydda för ditt permanenta boende. Vi lägger stor vikt vid att ett avloppssystem ska klara av stora påfrestningar samtidigt som det ska kräva minimalt med omsorg. Vi vet hur ogärna du som fastighetsägare vill syssla med avloppet på fritiden – därför ser vi till att göra våra avloppslösningar ordentliga från början!

Total- och underentreprenörer i ett

Våran mångsidighet gör att vi kan ha totalansvaret för projekt eller gå in som underentreprenör och leverera en specifik tjänst. Utvecklingsmässigt kommer vi därför att behålla vår småskalighet. Allt för att kunna upprätthålla den höga servicenivå och engagemanget som kännetecknar vår personal.

                        Kontakta oss för mer information! Vi svarar gärna på dina frågor!

För fler bilder och referenser besök gärna vår Facebook