logo

Eloy - Svensk Avloppsrening

08-83 64 22 • Byängsgränd 14 120 40, Årsta • info@svarab.se

Hemsida

          

 

Det självklara valet vid nytt avlopp!

Svensk Avloppsrening erbjuder robusta, driftsäkra och miljövänliga lösningar för alla typer av enskilda avlopp, vare sig det är till sommarstugan, huset eller en större fastighet såsom en golfbana eller en samfällighet. Med hjälp av våra återförsäljare och entreprenörer finns vi representerade över hela landet.

Merparten av våra produkter kommer från Eloy Water, ett globalt företag som har över 50 års erfarenhet bakom sig av behandling och återvinning av avloppsvatten, med över 50.000 gjorda installationer. Förutom olika reningsverk där wc är ansluten har vi produkter för BDT (gråvatten), fett- och oljeavskiljare, regnvattentankar för återvinning av ditt regnvatten, olika slutna tankar etc. Nedan skriver vi lite om de allra vanligaste produkterna vi levererar.

 

Oxyfix - Reningsverk 1-4 hushåll

Oxyfix är ett biologiskt minireningsverk för enskilda avlopp och är sannolikt marknadens mest flexibla. Reningsverket finns i både betong och plast, kan levereras med eller utan extra fosforrening och vid det senare kan du välja det alternativ som passar dig bäst, fosforfilter eller flockningsmedel.

Oxyfix är anpassat för att klara förändringar i belastning och volymer av det avloppsvatten som ska behandlas, reningsverket finns i storlekar från 1 hushåll upp till 80 hushåll och passar således allt från enskilda hushåll såsom permanentboende och fritidshus till större samfälligheter. Bilden nedan visar Oxyfix för ett hushåll i betong respektive plast.

                       

 

Oxyfix - Reningsverk över 4 hushåll

Oxyfix reningsverk större än 4 hushåll passar för samfälligheter, hotell, myndigheter, golfbanor, campinganläggningar och liknande. Lösningarna är beprövade och speciellt framtagna för att kunna dimensioneras och utformas efter antal användare och behov, upp till 400pe.

Via våra lösningar från Eloy Water kan Svensk Avloppsrening erbjuda lösningar ännu större än ovan. Med systemet Airoxy finns det i stort sett inga begränsningar för oss att leverera en lösning som klarar såväl dagens som framtidens reningskrav för upp till 2000pe.

Välkommen att höra av dig så ser vi hur vi kan skräddarsy just ditt avloppsprojekt.

 

BDT Gråvattenrening

Vi är svensk återförsäljare för finska Vestelli som också finns här på VattenExpo. Finland är största BDT-marknaden i Europa och Vestelli är störst och marknadsledande i Finland. Med över 5000 installationer av deras populära produktlinje, Biorenare, kan man lugnt konstatera att det är en välbeprövad, stabil och omtyckt BDT-renare.

 

Svensk Avloppsrening  -  Tryggt, miljövänligt & smart!

Våra olika avloppslösningar är enkla att installera och använda, kräver minimalt med underhåll, är diskreta och smälter in i miljön med ytterst lite visuell påverkan. Vi erbjuder goda garantier och ett tryggt serviceupplägg utefter dina behov och önskemål , allt för att ge dig ett system att lita på under lång tid.

Vi på Svensk Avloppsrening finns till hands och hjälper till med allt från planering till installation och vi är aldrig längre än ett samtal bort oavsett vart i processen ni befinner er i. Utifrån dina behov och förutsättningar hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din fastighet!

Välkommen med din kontakt!

 

Produkter        Facebook          Instagram          Kontakt