logo

Cipax AB

0175-25200 • Stinsvägen 11, 763 93, SKEBOBRUK • info@cipax.com

Hemsida

Lågbyggd sluten tank 3000 L för enkel installation

Komplettera den slutna avloppstanken med en fast förhöjningshals eller justerbar teleskophals för variabelt installationsdjup. Avloppstanken kompletteras enkelt med nivålarm. Såväl tank som det barnsäkra locket är testade och godkända av SP.

Cipax 3000 L sluten avloppstank används huvudsakligen till vacuum- och snålspolande toaletter. Tankens lock ligger i markhöjd.

Se filmen om Cipax!

© Copyright filmare: Peter Sundkvist 

Filmen får inte kopieras och användas i andra sammanhang utan VattenInfo:s tillstånd. 

Cipax har långvarig erfarenhet och bred kunskap inom rotationsgjutning av plast. Våra främsta produktområden är kundspecifik tillverkning, plastbehållare och tankar, båtar och marina produkter. Rotationsgjutning gör det möjligt att producera både enkla och mycket komplicerade plastdetaljer i ett stycke. Resultatet är produkter med lång livstid som är miljövänliga och återvinningsbara. Cipaxbolagen är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och enskilda bolag enligt ISO/TS 16949. Med egna enheter i Sverige, Norge, Estland och Finland vänder sig Cipax mot Norden, Baltikum och norra Europa för fortsatt expansion. Cipax ingår i börsnoterade XANO Industri AB.